AndroExtender® - революционен уред за уголемяване на пениса
  • +359 895 708 369
  • flamingo@flamingo-eu.comAndroExtender® - революционен уред за уголемяване на пениса

  • 199.00 лв.

Детайли

  • Код на продукта 21005
  • Наличност В наличност

Етикети: androextender®, революционен, уред, за, уголемяване, на, пениса, За, Мъже .

QR Code for easy reference
 AndroExtender® - революционен уред за уголемяване на пениса QR Code

До неотдавна се смяташе, че размерът е даденост, която всеки трябва да приеме и с чийто параметри да се примири. Днес положението е коренно различно. Andro Extender е безотказно средство за удължаване на вашия пенис. Както е известно мъжкият полов орган се състои само от еластични тъкани и няма кости или мускули. Нашият уред действа чрез теглеща сила, която създава клетъчно умножаване на тъканта и така при продължителното прилагане, вие се сдобивате с увеличени размери на пениса.
Сбогом на обясненията, сбогом на хирургическите намеси, сбогом на неоправданите рискове и здравей на сексуалната наслада. Нужен ви е само неповторимият продукт АндроЕкстендър. Методът е абсолютно безболезнен и няма никакви странични ефекти. Ерекцията става по-мощна от всякога, а сексуалните способности се увеличават поради подобреното самочувствие от по-големия размер. Резултатите са невероятни. Методът гарантира половин сантиметър на месец!
Как действа?
Способността на човешкото тяло за допълнителен растеж е била ползвана за медицински и естетически цели от хиляди години.
Много племена в Африка и Азия са използвали принципa на екстензията за увеличаване на различни части на тялото, като жените жираф от племето Падуанг в Бирма например. Медицинският екип, направил уреда, се позовава на същия доказан традиционен принцип, но го е адаптирал към съвременните високи медицински изисквания и стандарти създавайки този уред. Носенето му предизвиква естествена адаптивна реакция в еластичните тъкани на структурно ниво, което се изразява в увеличаване на клетъчното делене. Това води до следните ефекти:
На клетъчно ниво – увеличение на общия брой клетки;
На макроскопическо ниво – увеличение на дължината на пениса, както в ерекция, така и в отпуснато състояние.
И най-важното - увеличението на дължината и обиколката е постоянно, тъй като се дължи на създаване (genesis) на нова тъкан, а не просто на временно увеличение на размера на клетките, както е при повечето други методи.
Методът е безболезнен и няма влияние върху силата на ерекцията и удоволствието от оргазма. Дори обратно - сексуалните способности се увеличават поради подобреното самочувствие от по-големия размер. Резултатите са невероятни! При правилно използване методът води до увеличение на дължината с до половин сантиметър на месец! Резултатите са типични, не са гарантирани, варират при различните индивиди (с по-малък размер).
Най-хубавото е, че не е нужно да имате проблеми с размера, за да го притежавате. Могат да го ползват мъже както с големи, така и със средни и малки пениси.
На 4-ия месец размерът е увеличен поне с 2 сантиметра, а след приключването на процедурата на 6-ия месец, с най-малко 3 сантиметра. Обиколката се увеличава с 1 см.
Резултатът е перманентен и процедурата не се нуждае от повтаряне в бъдеще. Възползвайте се от най-безобидния и ненатрапчив начин за удължаване на вашият полов орган! Благодарение на него ще покорите нови върхове в секса, за каквито дори не сте си мечтали.

IFrame

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
  • Visa
  • Paypal
  • western union

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Continue

Регистриран клиент