• +359 895 709 544
  • flamingo@flamingo-eu.comФетиш

Фетиш

Сексуален фетишизъм, който бива класифициран като парафилия. В този случай фетишът се явява предмет (също част от тялото или миризма), който е обект на сексуална възбуда.

-Сексуалният фетишизъм е сексуално възбуждане и влечение към предмети или физически обекти, собственост на определени хора (чанти, обувки, чорапи, бельо и др.). Обектът или ситуацията на това влечение се нарича фетиш, и съответно, този който изпитва това желание - фетишист. Удовлетворяването на сексуалното влечение често се постига чрез мастурбация посредством или с помощта на предмета-фетиш. Сексуалният фетиш може да се смята за елемент, продължаващ романтичната/сексуалната връзка, когато е "придобит по обикновените начини (с други думи, когато партньорът носи определено облекло)", но когато за да се сдобие с тези предмети, фетишистът често ги краде от собственика им, това може да говори по-скоро за психическо разстройство.

Фетишизмът е описан за първи път от Зигмунд Фройд. Той е форма на парафилия, при която обектът на фиксация е определен неодушевен предмет или част от човешкото тяло. Терминът произлиза от „фетишизъм“, обща концепция за приписване на свръхестествени качества на някой обект или създаването от хора на обект, който има сила над други хора. Маркс също използва този термин, като анализира понятието стока.Анална кука XXdreamSToys Bondagehook mit 30mm Alu-Kugel

156.00 лв.

Белезници BadKitty

69.00 лв.

Боди от колани

89.00 лв.

Вибриращи апликатори за зърна THE BREAST STIMULATOR HEARTS PURPLE

39.00 лв.

Вибриращи щипки за зърна BadKitty

59.00 лв.

Гаг за уста

49.00 лв.

Гаг за уста

59.00 лв.

Гаг за уста

49.00 лв.

Гаг за уста

39.00 лв.

Гаг за уста

39.00 лв.

Гаг за уста BadKitty

39.00 лв.

Гаг за уста Blaze

46.00 лв.

Гаг за уста Blaze

46.00 лв.

Гаг за уста с катинар

49.00 лв.

-50%

Гаг за уста с тръба Open Mouth Gag with pipe

45.00 лв. 90.00 лв.

Showing 1 to 15 of 63 (5 Pages)
  • Visa
  • Paypal
  • western union

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Continue

Регистриран клиент