Фламинго блог
  • +359 895 709 544
  • flamingo@flamingo-eu.comФламинго блог

Vibratissimo - начин на използване

от в Секс образование на
Меню Менюто е лесно за ползване. То има четири панела, който можете да достигнете с плъзгане на пръста. Имате информационни икони на който можете да намирате информация за дадения панел тази икона можете да намерите в горния десен ъгъл. Мойте играчки (My toys) От тук можете да търсите видимите играчки на Vibratissimo около вас.                                           ..
Виж повече...

Света на Онлайн Забавленията

от в Секс образование на
Из цял свят са в крак с новите технологии и особено с новите начини за стимулация, възбуда и даже докарване на допълнителни доходи. Нека запознем с новите технологии в секса и задоволяването с безжични играчки. Последните години се наложиха на пазара точно тези играчки с безжична връзка с телефон, чрез който можете да управлявате съответната играчка, както и да създавате индивидуална игра, да комбинирате съответно сетовете вибрации. След като ви запознах с началните и основни неща които можете да правите с тези безжични играчки, сега мога да изтъкна допълнителните неща които може да правите с ..
Виж повече...
  • Visa
  • Paypal
  • western union

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Continue

Регистриран клиент