Батмейт - направи го по-голям
  • +359 895 709 544
  • flamingo@flamingo-eu.comБатмейт - направи го по-голям

от в Мъжки работи на Notice: Undefined index: comment_total in /var/www/html/vhosts/topflamingo/catalog/view/theme/neon/template/module/kbm_article.tpl on line 42

Батмейт е устройство за увеличаване размера на пениса и подобряване на ерекцията, което е просто, ефективно и води до желаните от вас резултати.

Как работи Батмейт (Bathmate)?

Батмейт използва забележителната сила на водата
Работи както потопена във вода, така и извън нея
Може да се въведе в експлоатация в рамките на няколко секунди дори и с една ръка
Лесен и удобен за употреба, както и до 250% по-ефективен от другите видове помпи
Увеличава дължината на пениса чрез разширяване на мантията на клетките
Увеличава дебелината на пениса чрез разширяване на гладката мускулатура на пениса
Увеличава издържливостта и твърдостта чрез упражненията, които прилагате
Използва се както самостоятелно, така и в комбинация с упражнения за увеличаване размера на пениса
Разполага с плътно прилягаща комфортна подложка, която плътно приляга в основата на пениса
Камерата за разширяване не приляга плътно около пениса и няма допир с главичката, което гарантира равномерното и пропорционално уголемяване
Увеличете потенциала на вашия пенис с  Батмейт

Батмейт е революционен и уникален дизайн съчетаващ силата на водата и повишаващ ефективността с до 250% в сравнение с традиционните помпи.

Основните ползи от революционния  Батмейт в сравнение с обикновените помпи зад увеличаване на пениса са:
1 Това е помпа използваща силата на водата
2 Простота и лекота при употреба
3 Способността да се осигури по-добро изпомпване по време на употреба

Силата на водата и уголемяването на пениса
Батмейт  използва невероятната сила на водата: Водата създава много по-мощен вакуум в сравнение с въздуха.
Колкото по силен е вакуума, толкова по-ефективно е уголемяването на пениса.
Водата не се компресира като въздуха и това позволява по-голяма плътност,  която води до по равномерно налягане.
Използването на топла вода допълнително разширява пениса и спомага за неговото уголемяване. Комбинацията от приложен вакуум и топла вода повишават ефективността на продукта.
В същото време се получава водна възглавница между вътрешността на цилиндъра и пениса, като това прави Батмейт не само уникална сама по себе си, но и много по-ефективна.

 

Простотата води до честа употреба

Основния проблем на другите методи за увеличаване размера на пениса е, че те понякога са твърде сложни и това възпрепятства тяхното често приложение. Обикновено отнемат или твърде много време или се прилага някакъв сложен механизъм, който не рядко може да причини болка или травма.

Силата на Батмейт се крие в простотата на своя дизайн и лекотата на използване:
Независимо дали се използва под душа, във ваната или извън нея Батмейт може да се използва дори и с една ръка.
След като веднъж сте създали вакуум дори не е необходимо да придържате Батмейт с ръце. Липсва външен механизъм за създаване на вакуум. За следене разликата в увеличаването на размера има специална скала вградена в помпата.

По добра техника на изпомпване – По-добри и бързи резултати
Батмейт позволява изпълването на целия пенис с кръв правейки го по-твърд и предизвикващ по-силна ерекция от нормалното.

Батмейт позволява по-добра техника на изпомпване:
По доброто уплътнение на помпата осигурява по-ефективно създаване на вакуум.
Клапана на системата дава възможност за изпомпвания на етапи, което позволява след максималното навлизане на кръв в пениса, да освободите вакуума, след което веднага да напомпате отново.
Потокът от по-добре циркулираща кръв захранва тъканите на пениса с повече кислород, а това води до разширяване на еректилните тъкани.

Науката в основата на Батмейт

Стимулация на гладката мускулатура
Пенисът е съставен от около 50% гладка мускулатура. Тя има няколко уникални разлики в сравнение със скелетната която изгражда бицепсите ни например. Но тя е също толкова важна за развитието на пениса, колкото е важна и скелетната за растежа на бицепсите.

При използването на  Батмейт, вие на практика упражнявате своя пенис. На свой ред това упражнение предизвиква клетките на гладката мускулатура да се адаптират към създадения в  Батмейт вакуум.
С течение на времето тази адаптация спомага за увеличаването размера на пениса, като към това разбира се трябва да се прибави и повишаване на твърдостта при ерекция.

При използване на  Батмейт можете да изпомпвате вода от устройството. Това дава възможност при вече създаден вакуум, той да бъде освободен, след което да напълните помпата с вода отново и да повторите упражнението.
Това насърчава гладката мускулна тъкан да расте и увеличава своя обем.

С предпазния механизъм вграден в  Батмейт винаги може да се създаде баланс между вакуума и водата. Достатъчно е да се спре изпомпването и да се изпусне количеството вода в помпата. Това може ад ви предпази от евентуални
травми, които обикновените помпи могат да предизвикат. Целта на  Батмейт е да се придаде максимална сила с минимален натиск, като по този начин се получава максимално разширяване, стимулиране и
максимален разстеж на пениса с минимален дискомфорт.

Разширяване на клетъчната мантия и Корпора Каверноса

Мантията е слой от тъкан, която заобикаля трите камери от които е изграден пениса. В комбинация с тези камери на практика съставят основната му форма. Когато те се изпълнят с кръв се стига до ерекция.
В съчетание с гладката мускулатура в пениса, максималния размер на мантията и Корпора Каверноса  определят неговия размер. Използването на Батмейт води до разширяване на мантията и по този начин се стимулира промяната в размера на Корпора Каверноса.

Чрез редовната употреба на  Батмейт ще развиете потенциала на вашия пенис, като го направите по-голям с по-добре изразена ерекция. Практически може да се направи сравнение с редовното посещаване на фитнес залата.

Разширяване на лигаментната тъкан
Не всяка част от пениса е видима за неговия притежател. Част от него е скрита в тазовата област. Там се намира малко сухожилие, придържащо пениса в почти статично положение при пълна ерекция.
Използвайки  Батмейт вие можете да отпуснете частта от пениса, която се намира навътре в тялото и по този начин да се получи леко разтягане и увеличаване на дължината му.
Продължителната употреба на  Батмейт дава възможност за разтягане на връзките и по този начин ще добавите още малко към размера на вашия пенис.

По ефективен от помпите използващи въздух
Въздухът няма плътността на водата, което от своя страна води до неравномерен вакуум и е възможно при употреба да се получат изпъквания в различни области на пениса.
От друга страна водата е несвиваема, така че когато използвате  Батмейт вие си осигурявате вакуум с по-голяма плътност и равномерност. По този начин ще намалите риска от неприятни странични ефекти, а крайния резултат ще ви даде не само по-високо самочувствие, но и пенисът от, който сте имали нужда.

Можете да разгледате сайта на Батмейт България - bathmatebulgaria.eu

 

Последни промени: 06/12/2015
  • Visa
  • Paypal
  • western union

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Continue

Регистриран клиент