Двоен Пристегач Hoolalass Keepburning

Марка KeepBurning
Код на продукта 51680
Наличност В наличност

42.00 лв.


В Keepburning са безстрашни и никога не се колебаят да предложат ексклузивни изобретения, които биха направили Маркиз дьо Сад да изглежда като Доналд Тръмп; както и рок енд рол подобрения към съществуващите им играчки. Ето я текущата изненада: двоен силиконов пръстен, смътно напомнящ формата на гаечен ключ, който може да придържа и аналната ви тапа. Нарекли са го Hoolalass.
 
Принципът е много прост. В отвора от 40 мм поставяте вашия пенис. В другия отвор, с ширина 30 мм, поставяте един от 12-те модели анални тапи KeepBurning, които идват в различни размери и форми, направени както за начинаещи, така и за опитни играчи. Какво се случва след това зависи от вашите желания, вашия опит, плам и интимно удоволствие.
 
Със своя механичен дизайн, уникална форма и черни и жълти флуоресцентни цветове, Hoolalass е идеален инструмент за игра, самостоятелно или с партньор. Солово, тази играчка носи нови усещания по време на мастурбация и може да се носи под дрехите по време на всеки вид дейност, в зависимост от вашите наклонности и настроения (спортни, велотуризъм, работа, излети, шофиране ...). С партньор, по време на проникване, комбинираните ефекти на пенис пристегача и аналната тапа са напълно влудяващи, експоненциални при най-малкото свиване в таза.