Надуваема кукла Lush

Марка NMC
Код на продукта 17706
Наличност В наличност

90.00 лв.

Надуваема кукла с огромни гърди ( Д чашка ) и три любовни отвора ( вагинален , анален и орален ) . Куклата е висока 150 см и може да стой легнала или седнала . Разполага с красиво принтирано лице и принтирана червена коса .