Хидропомпа Bathmate Hydromax X40 Xtreme

Марка Bathmate
Код на продукта 35106
Наличност В наличност

489.00 лв.

Представяме ви Xtreme, последното допълнение към серията Hydromax. X40 Xtreme Ви отвежда на едно ново ниво. Tова е нашата най-силна помпа, има същия световно патентован дизайн и пристига с много възможности. Ръчната помпа е с възможност за ползване във вода за по-голямо, екстремно напомпващо усещане, за максимални резултати, и за абсолютeн комфорт и контрол.
 
Включено в опаковката:
Xtreme хидропомпа
Чанта
Уред за измерване
Почистваща гъба
Ръчна помпа
Закрепващ маркуч
Лубрикант за помпата
Душ лента
Катинарче
 
За по-подробна информация , натиснете ТУК.
 
Инструкции за ползване на Bathmate под душа: Напълнете помпата с вода. Опитайте се да запазите цялата вода вътре и поставете на пениса, като притиснете няколко пъти към тялото, за да се създаде вакум. Сега може да продължите с къпането, тъй като ръцете са Ви свободни. Ако е необходимо увеличавайте напрежението. След 15мин. просто натиснете клапата, за да освободите въздуха и свалете Bathmate 
Инструкции за ползване на Bathmate във ваната: Напълнете ваната с вода. Потопете Bathmate във водата докато не се напълни. Поставете пениса докато помпата е под водата. Притеснете няколко пъти към таза, за да създадете вакум. Напрежението ще се покачи, а излишната вода ще започне да излиза през клапата, разположена на върха на помпата. След няколко изпомпвания водата ще спре да илиза- отпуснете се, това е вакумния максимум за момента. На всеки 5мин. проверявайте дали има вода, като се опитате да я изпомпате. Трябва да стигнете до момента, в който няма повече вода в помпата. Ако напрежението е по-силно отколкото желаете, може просто да освободите малко въздух чрез клапата. След около 15-20мин. отпуснете въздуха, станете и свалете Bathmate. Ставането не е задължително, но по този начин най-добре ще забележите ефекта от Bathmate, а това което виждате няма да Ви разочарова!!! 
За постигане на оптимални резултати се препоръчва използването на помпата:- не повече от 15-20мин. за еднократно ползване- най-много веднъж дневно- не по-малко от три пъти седмично
Bathmate е най - продаваната помпа за уголемяване на пениса в света.   Ползва се с вода като създава налягане от 0,4 bar или само с въздух като налягането е 0,17 bar. Следвайте инструкциите за постигане на максимална наслада!

Не сте сигурни коя помпа да изебрете ? Проверете вашите размери и се насочете към правилния избор.

Един инч е равен на 2,54см.

Как да измерите правилно дължината и диаметъра на вашия пенис ? 

Размерът на вашия пенис трябва да се измерва при ерекция !

Измерете дължината на вашия пенис като поставите линията възможно най-близко до основата. Измерете разтоянието от основата до върха на главичката. Най-лесно е измерването с линия.

За да измерите най-лесно дебелината на вашия пенис , използвайте метър. Ако нямате под ръка метър можете да използвате връзка или конец , да измерите дебелината и после да сложите конеца на линия. Дебелината се измерва в средата на пениса.

След като вече знаете вашия размер , можете да изберете най-подходящата помпа за вас.