Помпа за мъже Bang bang
  • +359 895 709 544
  • flamingo@flamingo-eu.comПомпа за мъже Bang bang

  • 69.00 лв.

Детайли

  • Марка You 2 Toys
  • Код на продукта 21603
  • Наличност В наличност

Етикети: Помпа, bang, blue, Въздушни, помпи за, мъже .

QR Code for easy reference
You 2 Toys Помпа за мъже Bang bang QR Code

Тази помпа е като фитнес за вашият пенис. Уголемяването на пениса никога не е било толкова лесно. Просто изпомвате и освобождавате вакуума. Тази пенис помпа е идеална както за начинаещи така и за напреднали в увеличаването на размера.

Дължина: 20 см

Диаметър: 5.7 см

Свалящ се силиконов уплътнител (диаметър 2,5 см, еластичен)

използвайте с лубриканти от нашите магазини.

Всеки път, когато стиснете топката ерекцията ще се получи и вашия член ще бъде по-голям и по-дебел.
Вакуумната тръба е прозрачна, което ви позволява да гледате как вашият пенис расте. Налягането на вакуума се прекратява като повдигнете пръста си от въздушния клапан.  Когато приключите тренировката, просто извадете смукателния маркуч от цилиндъра и почистете помпата с чиста и топла вода.

Важно за упражненията: Правете уражнения по 15 минути всеки ден или през ден. По този начин вие ще стимулирате разтежа на пениса. След като свършите с тренировките (около 3 месеца) ви гарантираме увеличение до 2 см. Пениса остава постоянно голям, не се свива!

Необходимо е да смажете с лубрикант силиконовия пръстен в основата на помпата. Избете водоразтворим лубрикант от нашите магазини.

Упражнения за уголемяване на пениса: Поставете пениса в помпата (мек, невъзбуден) и започнете бързо да напомпвате няколко пъти, докато пениса започне да се разпъва и уголемява около 1 см. Задръжте 5 секунди и отпуснете въздушния клапан. Така правете първите 2 седмици, без да увеличавате задържането на вакуума повече от 5 секунди. След 2 седмици започнете да увеличавате вакуума с 3-5 секунди на седмица. По този начин вие ще натоварите пениса равномерно за целия период на тренировките. Резултата е видим след 20-тия ден. Редовните тренировки водят до постоянно увеличаване на размера на вашия пенис и той никога няма да се върне в предишното си състояние. 

Помпата като средство за възбуждане: Използвайте помпата при любовната игра с вашия партньор. Поставете пениса в помпата и дайте на вашия партньор да напомпва и вие изпускайте вакуума. След няколкократни засмуквания пениса се възбужда и е готов за нови подвизи. При по-слаба ерекция (втвърдяване) след няколкократното засмукване вие вкарвате доста кръв в пениса и ако поставите силиконов пръстен (ринг) в основата му той ще остане твърд и готов за нови подвизи.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
  • Visa
  • Paypal
  • western union

Нов клиент

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Continue

Регистриран клиент